Supa crema de rosii cu porumb si parmezan

de -Licurici- in Supe, 18 Iul 2022 | 7294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 rosii de gradina;
  • 2 cepe;
  • 2 capatani de usturoi;
  • 150 g porumb dulce;
  • Parmezan;
  • Ulei;
  • Sare;
  • Piper;
  • Busuioc.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu porumb si parmezan:

Rosiile, o ceapa si usturoiul se taie in 4 sau mai mic si se pun intr-o tava cu hartie de copt.

Deasupra se pune ulei de masline, sare si piper, apoi se baga la cuptor, la 200 grade, 30-35min.

A doua ceapa se caleste putin.

Se blendeaza toate ingredientele (fara parmezan), apoi se pune pe foc, se adauga parmezanul, sare, piper si busuioc, daca mai este nevoie si se fierbe cateva minute.

Se serveste cu crutoane sau cu biscuiti crackers.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu porumb si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

22.07.2022, 15:31

Panacris 1

24.07.2022, 19:49

Buna idee!

Rocsi 1

24.07.2022, 20:34

Ce bine arata si ce consistenta minunata are!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli si branza